Tags

, , , , , ,

Här kommer recept på det Ebbe åt till lunch och middag idag 🙂
2015/01/img_7325.jpg
Dagens bebislunch bestod av kesoplättar med blåbär och grädde! Det krävdes ett bad efteråt kan man säga 😉

Recept (3 plättar):
1 ägg
100 gram keso (1/2 liten burk)
0,75 msk fiberhusk
En nypa salt (om bebisen är över 1 år)

Mixa allt med stavmixer och klicka ut 4 stycken i panna med kokosfett (utan smak). Stek på ganska svag värme (50%) en relativt lång stund tills botten är fint gyllengul och plättarna stabila nog att vända.

Recept från 56kilo.se

2015/01/img_7326.jpg
Till middag hade pappan lagat ugnsstekt torsk med blomkålsmos (kokt blomkål som mixas med Philadelphia och smör) och romsås (creme fraiche, stenbitsrom, citronsaft och lite dill). Mums!

Advertisements